• Header
  • Natuur Billie Turf Tocht
  • Entertainment Billie Turf Tocht
  • Rusten Billie Turf Tocht
  • Avondvierdaagse

Bij de Billie Turf Tocht is er ook geld ingezameld voor goede doelen. Alle gulle gevers bedankt voor je bijdrage!

Onderweg bij Hut in Haulerwijk werd er koffie, thee en cake verkocht voor een buurtcentrum voor indianen in het zuiden van Brazilië. De opbrengst van deze actie is 565,- euro.

Bij de finish konden de lopers zich laten masseren door Linda en Ina. Dit heeft inclusief giften in totaal 190,- euro opgebracht dat gedoneerd wordt aan de Stichting ALS Nederland.

Onlangs heeft de Stichting Wandelsport 7huizen alle Basisschool kinderen in de Gemeente Leek uitgedaagd om mee te wandelen op 17 juni!

Naast het mee doen aan de Wandelvierdaagse van 7huizen (30 mei tot en met 2 juni) zouden we graag zien dat de kinderen ook meedoen aan de Billie Turf Tocht. 

Wandelen is gezond, het is gezellig samen met je ouders, familie, buurvrouw of wie dan ook, je bent in de buitenlucht en je krijgt een lach op je gezicht van de muziek en het klein straattheater onderweg. 

Wanneer de kinderen zich vooraf inschrijven via deze site EN ze sturen een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin hun naam, in welke groep ze zitten en op welke basisschool in de Gemeente Leek ze zitten. Dan zorgen wij als organisatie voor een verrassing bij de Finish!

Wie doet ermee??!