knopInschrijvenBTT

Noteer alvast de data van Stichting Wandelsport 7huizen in uw agenda

 

Wandelvierdaagse 7huizen: Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2018

 

12e Billie Turf Tocht: Zaterdag 16 juni 2018.

Inschrijving start op 1 januari 2018.

Let op: deelname alleen middels voorinschrijving en VOL=VOL

 

Wij zien u graag in 7huizen!

Loop jij ook mee? Van 30 mei t/m 2 juni 2017 is het weer tijd voor de Avond4daagse! Vier avonden lang wandelen, liedjes zingen en plezier maken samen met je vrienden uit de klas, sportclub of vereniging. Je kunt kiezen uit 5 km of 10 km. Kinderen uit de bovenbouw willen we uitdagen om 4 avonden de 10 km te gaan wandelen. Hoe stoer zou het zijn als je kan zeggen; "ik heb deze week 40 km gewandeld!"

De start is bij het verenigingsgebouw aan het Hoofddiep: Op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 17.30 uur en 18.30 uur. Op vrijdag start de 5 km om 18.30 en de 10 km om 17.30 uur zodat we allemaal ongeveer gelijktijdig aankomen en dan samen kunnen gaan swingen in de blaren disco in het verenigingsgebouw. Je mag op vrijdag verkleed gaan wandelen, degene die het mooist/origineelst verkleed is, kan een prijs winnen. Kosten zijn €3,00 per persoon.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij Rudie Kiesbrink, Janneke Hilverts, Marry Britstra, Sigrid Veenhuizen, Judith Honneweer of Nynke van der Velde of op www.wandelenin7huizen.nl.

De Zevenhuuster avondwandelvierdaagse vindt dit jaar plaats van 1 t/m 4 september 2015.

Dit is de 10e avondvierdaagse georganiseerd door Stichting Wandelsport 7Huizen en tevens de laatste....

Het thema dit jaar is: "T ís Leuk Geweest".

Dit jaar werd de wandelvierdaagse, bijna als vanouds, na de zomervakantie gehouden.

De wandelaars werden hierdoor niet van de wijs gebracht, er was iedere avond een goede opkomst. Ondanks het feit dat de weersvoorspelling soms niet erg goed was bleek het iedere avond goed wandelweer te zijn en het totale aantal wandelaars was boven verwachting!

De geheimzinnige jury had de drie taarten

taarttaarttaart

als volgt verdeeld:

De derde prijs ging naar de oudste en de jongste deelnemer (allebei liepen ze iedere avond 10 kilometer!).

derdeprijs2014

De tweede prijs was voor de boer met zijn drie schapen.

tweedeprijs2014

De eerste prijs ging naar Siska Marinus die als MEERMIN het milieu kwam redden.

eersteprijs2014

 

De vierdaagse in Zevenhuizen vindt dit jaar plaats van dinsdag 26 t/m 29 augustus. Net als voorgaande jaren wordt er op dinsdag, woensdag en vrijdag gestart vanaf het Verenigingsgebouw. Op de derde dag wordt er gestart vanaf een andere locatie. Natuurlijk kan er na voltooiing vrijdagavond volop worden gesprongen en gedanst om de blaren te laten verdwijnen. Dit alles met ondersteuning van muziek waar de jeugd gek op is.

Het is niet nodig om zich van tevoren op te geven. Dit kan bij de start op de eerste dag. Ook kan er elke dag worden gelopen op een dagkaart. Hier zijn speciale medailles voor. Ook één dag lopen is beslist de moeite waard in en rondom het prachtige Zevenhuizen. Een jury zal de wandelaars beoordelen. Ook de scholen zijn / worden van tevoren ingelicht over de 4daagse.

 

Medaille:
Net als vorig jaar kan er worden gekozen voor wel of geen medaille. Geen medaille betekent dat er 1 euro naar Spieren voor Spieren gaat.

Inschrijven en startplaats:

  • Dinsdag 26 augustus -  Inschrijven voor de start vanaf 17.30 – 18.30 uur in het Verenigingsgebouw. Keuze aangeven 5 of 10 km. Aan degene die woensdag niet meelopen wordt de startplaats voor donderdag bekend gemaakt.
  • Woensdag 27 augustus - Start om 17.30 -18.30 uur vanaf het Verenigingsgebouw
  • Donderdag 28 augustus - Startplaats wordt woensdag bekend gemaakt.
  • Vrijdag 29 augustus - Na voltooing van de afstand verzamelen bij het Anker. Onder begeleiding van Concordia volgt daarna een gezamenlijke intocht naar het Verenigingsgebouw. Daar volgt de afsluiting met prijsuitreiking /muziek en het blarenbal.

Alvast tot 26 augustus en een beetje oefenen, alleen of met vrienden of vriendinnen is natuurlijk altijd verstandig en gezond.

Voor vragen: Joop Posthumus 06-29051051

Stichting Wandelsport 7huizen.