knopInschrijvenBTT

Leek

De Billie Turf Tocht staat vanaf het eerste uur bekend om o.a. haar mooie routes met daarbij cultuur in de vorm van muziek en klein straat theater.
 
De organisatie heeft contact met mensen uit onze gemeente die oorspronkelijk uit Pakistan, Syrie, Iritrea en Somalie komen. Wij hebben hun gevraagd of zij de wandelaars een klein hapje onderweg willen aanbieden wat specifiek uit hun geboorteland komt. Zij reageerden ERG enthousiast en willen dit graag doen. Zij zien het als een kans om in contact met andere mensen te komen en om iets van hun cultuur te kunnen laten zien. Zij zullen dan ook de oorspronkelijke kleding uit hun land dragen en muziek ten gehore brengen. Een mooie kans om deze groep mensen te laten integreren met de wandelaars en Zevenhuizen. 
 
Uiteraard laten we onze wandelaars niet alleen proeven aan diverse culturen maar ook aan een mooie omgeving, de sfeer van de Billie Turf en muziek en klein straattheater.
 
De organisatie is de De Gemeente Leek zeer erkentelijk voor de onlangs toegezegde subsidie voor Cultuur.

Beste wandelaars,

Op dit moment kunnen nog tien wandelaars van de 15 kilometer om 9.45 uur starten en dan zit deze starttijd al vol!

Uiteraard blijven er nog genoeg andere starttijden over maar ook de starttijd van 10.15 en 9.15 uur stromen al aardig vol.

Zegt het voort, zegt het voort.

 

 

Onlangs heeft de Stichting Wandelsport 7huizen alle Basisschool kinderen in de Gemeente Leek uitgedaagd om mee te wandelen op 17 juni!

Naast het mee doen aan de Wandelvierdaagse van 7huizen (30 mei tot en met 2 juni) zouden we graag zien dat de kinderen ook meedoen aan de Billie Turf Tocht. 

Wandelen is gezond, het is gezellig samen met je ouders, familie, buurvrouw of wie dan ook, je bent in de buitenlucht en je krijgt een lach op je gezicht van de muziek en het klein straattheater onderweg. 

Wanneer de kinderen zich vooraf inschrijven via deze site EN ze sturen een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin hun naam, in welke groep ze zitten en op welke basisschool in de Gemeente Leek ze zitten. Dan zorgen wij als organisatie voor een verrassing bij de Finish!

Wie doet ermee??!