Onlangs heeft de Stichting Wandelsport 7huizen alle Basisschool kinderen in de Gemeente Leek uitgedaagd om mee te wandelen op 17 juni!

Naast het mee doen aan de Wandelvierdaagse van 7huizen (30 mei tot en met 2 juni) zouden we graag zien dat de kinderen ook meedoen aan de Billie Turf Tocht. 

Wandelen is gezond, het is gezellig samen met je ouders, familie, buurvrouw of wie dan ook, je bent in de buitenlucht en je krijgt een lach op je gezicht van de muziek en het klein straattheater onderweg. 

Wanneer de kinderen zich vooraf inschrijven via deze site EN ze sturen een mailbericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin hun naam, in welke groep ze zitten en op welke basisschool in de Gemeente Leek ze zitten. Dan zorgen wij als organisatie voor een verrassing bij de Finish!

Wie doet ermee??!

 

 

Naast de bijdrage van Gezond in Leek heeft ook de NAM onlangs aan de organisatie van de Billie Turf Tocht laten weten een bijdrage te willen leveren. De organisatie gaat dit gebruiken voor de aanschaf van tenten. De tenten zullen voor de vrijwilligers worden gebruikt zodat zij altijd uit de zon of uit de regen kunnen staan.

Daarnaast is er ook een bijdrage toegezegd door OVL. Hiervoor worden nieuwe borden aangeschaft. Na tien jaar Billie Turf Tocht waren sommige borden aan vervanging toe en kunnen we het aantal borden iets uitbreiden wat organisatorisch een stuk handiger is.

De Rabobank heeft ons ook een sponsorbedrag gegeven. Dit geld zullen we gebruiken voor de verzorging van onze Vrijwilligers en voor het vertier onderweg.

Wij zijn de NAM, Rabobank en de OVL zeer erkentelijk voor het in ons gestelde vertrouwen!